Despre noi

desprenoiSC Bal Intermobil SRL Bistriţa este o societate privată , înfiinţată în primăvara anului 2008 , având ca obiect de activitate comerţul cu mobilă . Beneficiind de aportul unei echipe tinere şi dinamice , societatea noastră a reuşit să se extindă an de an , astfel încât de putem mândri cu un număr de peste 100 de clienţi în toată ţara . Seriozitatea şi profesionalismul nostru ne-au ajutat sa obţinem exclusivitate în România pentru produsele principalului nostru furnizor , MEBEL SERVICE Ucraina .

Rezultatele muncii noastre incepute in 2008 au fost recunoscute in luna octombrie a anului 2011 si de catre Camera de Comert si Industrie Bistrita , prin acordarea locului I la sectiunea microintreprinderi , a topului firmelor din judetul Bistrita – Nasaud , pe anul 2011 .

Vă stăm la dispoziţie cu o gama largă de produse , menită să satisfacă orice exigenţe . Pentru a vă convinge de acest lucru vizitaţi secţiunea produse a site-ului nostru , iar pentru a primi oferta noastră de preţuri vă aşteptăm sa ne contactaţi sau să ne vizitaţi la sediul nostru din Bistriţa , strada Subcetate , nr.9 .

Produsele noastre:

 • Biblioteci

   Din aceasta gama puteti alege un model potrivit pentru living care combina simplitatea cu eleganta.

 • Bucatarii

  Mobilierul comercializat de noi pentru bucatarii poate fi integrat in orice spatiu deoarece este format din module de diferite dimensiuni. Astfel reusiti sa va reamenanjati bucataria indiferent de spatiul disponibil.

 • Camere de tineret

  Deoarece camera copilului este un spatiu multifunctional, unde se desfasoara mai multe activitati, impartirea suprafetei trebuie facuta cu mare grija . De aceea va oferim posibilitatea de a alege modulele de mobilier de care aveti nevoie pentru a amenaja o camera perfecta.

 • Dormitoare

  Dormitorul este principalul loc de odihna. Va oferim o gama larga de dormitoare pentru a alege ceea ce vi se potriveste.

 • Mic mobilier

  Bal Intermobil propune produse de mic mobilier pentru nevoile fiecarui client: masute, comode TV.

 • Tapiterie

  Pentru relaxarea dumneavoastra Bal Intermobil va ofera diferite modele de tapiterie de diferite dimensiuni. Garantam calitatea acestora!