01 / Despre noi

SC Bal Intermobil SRL Bistriţa este o societate privată , înfiinţată în primăvara anului 2008 , având ca obiect de activitate comerţul cu mobilă . Beneficiind de aportul unei echipe tinere şi dinamice , societatea noastră a reuşit să se extindă an de an , astfel încât ne putem mândri cu un număr de peste 100 de clienţi în toată ţara . Seriozitatea şi profesionalismul nostru ne-au ajutat sa obţinem exclusivitate în România pentru produsele principalului nostru furnizor , MEBEL SERVICE Ucraina .

Rezultatele muncii noastre incepute in 2008 au fost recunoscute in luna octombrie a anului 2011 si de catre Camera de Comert si Industrie Bistrita , prin acordarea locului I la sectiunea microintreprinderi , a topului firmelor din judetul Bistrita – Nasaud , pe anul 2011 .

Vă stăm la dispoziţie cu o gama largă de produse , menită să satisfacă orice exigenţe . Pentru a vă convinge de acest lucru vizitaţi secţiunea produse a site-ului nostru , iar pentru a primi oferta noastră de preţuri vă aşteptăm sa ne contactaţi sau să ne vizitaţi la sediul nostru din Bistriţa , strada Subcetate , nr.9 .

Mobilier
Produsele noastre

Comercializam o gama larga de mobilier la pret de distribuitor.

03 / Contact
program

Luni – Vineri: 9:00 – 17:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

adresa

Bistrita Nasaud, Bistrita, Str. Subcetate nr. 9
Comenzi: 0733.082.607
Email: balintermobil@yahoo.com